Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

GJENFØDT, INTRODUKSJON AV EN NY SPORTSMAN 570
  • Kamuflasjefarget plast
  • 14" alu-felger
  • Hånd og tommelvarmer
  • Forlenget lastegrind
  • Beskyttelsesbøyler
  • Vinsj 2500lb

VERDENS BESTE HAR AKKURAT BLITT ENDA BEDRE
Den kjente og trofaste Sportsman 570 har nå blitt enda bedre med større brukervennlighet og styrke. Et nytt moderne design kombinert de kjente kjøreegenskapene gjør den til fremtidens ATV.

SMIDIGHET
Nå enda smidigere med økt fjæringsvei i forstilling sammen med den unike uavhenige bakfjæringen gjør at humper av alle størrelser forseres mykt og smidig. «True on demand» bransjens raskeste innkobling av firehjulsdriften ved behov og økt bakkeklaring gir enda bedre fremkommelighet og mulighet for å forsere enda større hindre.

STERKEST
Stillere, mer holdbart og behageligere å eie. Et nytt kraftigere batteri med enkel tilgang for ladning sikrer enkel start. Nye bedre foringer i fjæringsopphenget gir en myk og behagelig gange pluss at de holder vedlikeholdskostnadene nede. Større 6-lags dekk på 15" felg reduserer sjansene for punktering.

MEST ALLSIDIG
Mer gjennomført en tidligere og har den største integrerte oppbevaringsplassen i sin klasse. Tilhengerkapasitet er økt til over 600 kg og med lasteevne foran og bak på til sammen 122 kg. Med et enormt utvalg av tilbehør kan du gjøre den enda mer allsidig og tilpasse den akkurat ditt bruk.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris Sportsman 2021 Sportsman 570 EPS Hunter Edition Polaris Sportsman 2021 Sportsman 570 EPS Hunter Edition

Meld interesse

TOPP
Personvern