Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

ROCKY MOUNTAIN KING

  • AXYS RMK® chassis
  • 800 Cleanfire® H.O. motor
  • Legendarisk balanse
  • AXYS design
  • Ultimate front bumper
  • Extreme rear bumper
  • Polaris Interactive Display
  • A-armer i smidd aluminium

 

 

AXYS™ RMK® CHASSIS
AXYS™ RMK® leverer et hevet chassis som øker bakkeklaringen og reduserer motstanden slik at du kan flyte bedre på snøen. Dette gir bedre sidehilling-egenskaper, samt raskere og mer effektiv klatring for maks flyt i puddersnøen. Overrammen i aluminium. Høyere spindler løfter chassiset ytterligere opp over snøen.

BOGGI
Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

800 CLEANFIRE® H.O. MOTOR
Cleanfire© H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren...


LEKTRONISK KONTROLLERTE EKSOSVENTILER MED TRE NIVÅER
Bedre driftssikkerhet, raskere gassrespons og bedre drivstofføkonomi gjennom elektroniskkontrollerte eksosventiler.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS
Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. Lyddemperen reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.

VFORCE INNSUGSVENTILER
Økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.

LETTVEKTS VEIVAKSEL
Lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.

RILLET STEMPEL
Stempel som er rillet for bedre smøring og økt holdbarhet. Utviklet spesielt for den nye 800 HO Cleanfire® motoren.

POLARIS® SERIES 7 BELTE MED 76 MM KAMMER
Series 7 76 mm beltet er utviklet for den ultimate opplevelsen i løssnø. Dette belte er lettere i vekt og gir enda bedre løft i snøen.

KJEDEHUS
PRO-RMK med Series 7 belte har kjedehus med 12% lavere drivning.

WALKER EVANS® PIGGYBACK
Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du tilpasser demopingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

LEGENDARISK BALANSE
Vårt patenterte AXYS chassis gir deg en forbedret balanse og en kjøreopplevelse PRO-RMK verdig. AXYS PRO-RMK gir deg enda bedre kontroll og raskere svar på dine vektforflytninger.

AXYS DESIGN
AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!

LAV VEKT - KUN 200 KG!
Polaris leverer de letteste snøscooterne på markedet. Vi har brukt mye tid og ressurser på forsterke komponentene som får hardest belastning, samt holde vekten så lav som mulig. Resultatet er en holdbar og solid løssnøscooter som kun veier 200 kg.

A-ARMER I SMIDD ALUMINIUM
Polaris fokuserer på innovasjon og nyvinning av teknologiske løsninger. A-armer produsert i smidd aluminium gir en god kombinasjon av lav vekt og økt styrke.

POWDERTRAC™ FOTBRETT
Powder Trac fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. Produsert ut av ett stykke aluminium for større vridningsstivhet og med et solid mønster for skikkelig fotfeste. Hele 50% åpen flate!

PRO-LITE SAL
Løssnøkjøring skiller seg fra vanlig scooterkjøring, det vet vi i Polaris. Derfor har vi utviklet vår PRO-Lite sal. Med et kortere design, er det enklere for føreren å flytte seg fra side til side og flytte vektbalansen på snøscooteren.

LED LYS
Snøscooter som er bygget på AXYS™ chassiset er først ute i bransjen med LED lys som standard.
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på lysstrålen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

MOUNTAINBØYLE
Designet på vår beskyttelsesbøyle til styret er ergonomisk og har en posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.

BREMSER
Bremsene gir raskere stopp og respons gjennom to-stemplede bremsekalippere. Bremsebeleggene er også forbedret og produsert i ett nytt materiale som gir større slitestyrke over tid.

POLARIS INTERACTIVE DIGITAL DISPLAY
Polaris er nok en gang først ute! Nå får du den mest avanserte instrumentering nonsinne på en snøscooter. Den nye instumenteringen har et høyoppløst firfarge LCD digitaldisplay i 4:3 format.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM
Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert i dashen rett foran styret.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174 Polaris 2018 800 PRO-RMK 174

Meld interesse

TOPP
Personvern