Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

PRO-RIDE® Chassis

550 INDY® er bygget på PRO-RIDE®-chassiset. Det er 300% stivere og gir mer presis, og intuitiv håndtering. Dette er det ideelle valget hvis du ønsker en smidig scooter med gode kjøreegenskaper som er morsom å kjøre.

"Race-Proven" demping i front

Lettere å styre, og kan ta skarpere svinger. Den er utviklet ved Polaris® Racing-program. Ytelsen og holdbarheten til frontfjæringen INDY® 144 er bekreftet etter omfattende testing på alle typer underlag.

"Coil-Over" demping bak

Designet for å flyte bedre i dyp snø samt også å prestere bra i løypa. Ved å fjerne torsjonsfjærene og å  redesigne dreiemomentarmene, har en endt med en løsning som veier mindre og presterer bedre.

550 Viftekjølt motor

Den utprøvde, holdbare, viftekjølte 550 snøscootermotoren gir pålitelig ytelse som holder lenge.

CVTech PowerBloc50 / Invance Clutching

Alle INDY-modellene som har 550-motoren, bruker CVTech PowerBloc50-overføring. Denne clutchen gir jevn inngrep, forbedret kjørekomfort på lavere hastigheter og roligere drift. Disse clutchene er svært holdbare og har et vedlikeholdsfritt design. De er enkle å justere mens de er montert på scooteren.

Lavere vekt

550 INDY er 22 kg lettere med PRO-RIDE-chassiset.

INDY® PRO-RIDE Sete

En bredere overflate hvor føreren sitter gir bedre komfort gjennom lange dager i snøen. Setets design gjør det enkelt å veksle mellom å sitte eller å stå under turen. Begge deler er behagelig.

Styre og styreposisjonvinkel

500 INDY® har en 15 graders flatere styrevinkel som er utviklet for å gjøre det behagelig å reise seg opp eller ned i fart. 

Customize din scooter

Sett ditt personlige preg på din RMK EVO. Vi har en rekke tilbehørsdeler tilgjengelig.

Tilbehør

Tilbehør er tilgjengelig slik at du kan gjøre din RMK EVO mer personlig. Tuninkit for å justere effekt, veske til å ha under setet, stativ og pakkesett er noe av tilbehøret. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris 2020 550 INDY Polaris 2020 550 INDY Polaris 2020 550 INDY Polaris 2020 550 INDY

Meld interesse

TOPP
Personvern