Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

AXYS® Chassis

AXYS®-chassisdesign er laget for for å gi føreren den beste kjørestilling under alle forhold. Førerens håndposisjon er flyttet 4,5" frem, føttens posisjon er 2" frem, kneeposisjonen er 4,5 "fremover, og setet er 4,5" fremover. Dette gir føreren bedre feste, noe som er en nødvendighet i heftige svinger eller i de bratteste skråninger og heng. 

PRO-CC demping bak

PRO-CC bakfjæring er neste generasjon bakre demping fra Polaris®. Det gir bransjens beste akselerasjon, håndtering og vi drister oss til å føye på kjøreopplevelse.

Premium Walker Evans® Shocks

Walker Evans® Shocks har blitt testet innen racing og bevist sine kvaliteter til fulle. De er enklere å justere. I front står Piggyback Needle dempere. Piggyback-dempere med 2 "diameter for holdbarhet og forbedret kjøring, og en ytelsesfremmende mykere fjæring. Bak står en Speed Needle demper med forbedret oljestrøm for å redusere hardheten i den øvre delen av klikkeren.

Lagringsplass

Det er bagasjeplass nok til å ha med overnattingsbagasje for en natt på alle INDY® Adventure 137-modeller. I tillegg finnes det ekstrautstyr for enda større allsidighet. Dette kan installeres raskt, enkelt og sikkert, og kan brukes med eller uten passasjersete.

Passasjer sete

Kjør alene eller med passasjer med det valgfrie FT2-passasjersetet som er enkelt å montere. Det krevers ingen justeringer på oppheng for å opprettholde fremragende kjøring og håndtering. Oppvarmede passasjerhåndtak er standard sammen med setet og kobles til strømnettet på scooteren.

850 Patriot-motor

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Lettvekter

Polaris® tilbyr den letteste scooteren på 137 " markedet, og med den helt nye PRO-CC dempingen bak og AXYS®-chassiset, byr den også på den heftigste akselerasjonen i denne familien.

Belter

Det finnes ulike belter som lar føreren tilpasse scooteren slik at den passer til deres personlige kjørestil. Beltesortimentet inkluderer: Camso Storm 150 1,5 " belte for aggressiv kjøring både i og utenfor løypen, Cobra 1,35" belte for overlegne trekk og kontroll på myk, løs og upakket snø; og Ripsaw II 1,25 "belte for maksimal trekkraft på både hardpakket og løs snø.

Komfort med fokus på fører

Med ergonomiske kontroller, integrert lagring, forbedret vindbeskyttelse og førsteklasses LED-frontlykter og instrumenter, blir komforten vevd direkte inn i AXYS®-plattformens design.

PowderTrac® TR Running Boards

PowderTrac® TR  Running Boards er designet for å holde mest mulig snø borte, både den som fyker og den som blir liggende. De er laget av hardt materiale og opprettholder ekstrem styrke. Inkluderer integrert snøskjørt.

Polaris® MessageCenter instrumentering

Holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og annen viktig informasjon. Store knapper kan betjenes med hanskene på, og det lysende displayet er lett å lese under alle lysforhold.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe.

Skvettlapp og støtfanger bak

Skvettlapp-designet forbedrer kjølingen. Den bakre støtfangeren gir forbedret holdbarhet med sin integrerte enhetlige og optimaliserte design. Lett, men sterkt, det gir også bedre grep.

XT Hyfax

Det patentanmeldte Hyfax profildesignet  er optimalisert for lettere vekt mens du opprettholder holdbarhet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris 2020 INDY Adventure Polaris 2020 INDY Adventure Polaris 2020 INDY Adventure Polaris 2020 INDY Adventure Polaris 2020 INDY Adventure

Meld interesse

TOPP
Personvern