Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

850 Patriot-motor

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Walker Evans® Velocity Shocks.

RMK® Khaos 155 leveres med premium Walker Evans® Velocity Shocks som er ekstremt raske dempere.

QuickDrive® Low Inertia overføring

QuickDrive®-systemet er konstruert for å overføre kreftene fra motor til belte så raskt og effektivt som mulig. Det reduserer rotasjonsmotstanden med 21%  noe som gjør scooteren ekstremt rask og lett å håndtere. Dette er ikke bare beltedrift, det er et lett, komplett overføringssystem.

PRO-RMK® React Suspension

PRO-RMK® React Suspension gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.

PowderTrac® XT Running Boards - 850 Models

De lette PowderTrac® XT fotbrettene ble utviklet for de som liker å kjøre ekstremt. Med ny geometri for å mestre skråninger og dyp snø på beste måten. Den forbedrede ergonomien opprettholder god plass til føreren og bidrar til mindre friksjon bak på brettene.

Lettvekter

Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne å komme oppå snøen raskere.

PRO-Lite sete

Kjøring med scooter i fjellet krever et annet setedesign, og det er det Polaris® som leverer. PRO-Lite-setet er kortere slik at du enkelt kan svinge et ben over fra den ene siden av snøscooteren til den andre.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe.

Instrumentering

Informativ og enkelt å lese, instrumenteringen holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og gir et vell av ekstra data.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Integrerte lagringsmuligheter

Tilleggs-lagringsplass som ble designet og utviklet sammen med AXYS®-plattformen, slik at den installeres sikkert og har en sømløs, integrert styling som passer til scooterens linjer. Konstruert av materialer av høyeste kvalitet.

XT Hyfax - 850 Models

Profildesignet er optimalisert for lavere vekt samtidig som en ivaretar holdbarheten.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2020 RMK Khaos Polaris 2020 RMK Khaos Polaris 2020 RMK Khaos Polaris 2020 RMK Khaos Polaris 2020 RMK Khaos

Meld interesse

TOPP
Personvern