Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

AXYS® Chassis

AXYS®-chassisdesign er laget for for å gi føreren den beste kjørestilling under alle forhold. Førerens håndposisjon er flyttet 4,5" frem, føttens posisjon er 2" frem, kneeposisjonen er 4,5 "fremover, og setet er 4,5" fremover. Dette gir føreren bedre feste, noe som er en nødvendighet i heftige svinger eller i de bratteste skråninger og heng.

PRO-RIDE Chassis

PRO-RIDE chassiset på 550 Voyageur® 144 er stivt for presis, intuitiv håndtering. Noe som gjør det til det ideelle valget tir en scooter som skal være morsom å kjøre.

IGX 144 demping bak

Et kjerneelement i 600 Voyageur® 144-plattformen er Ideell Geometry X-Over (IGX) ukoblet bakfjæring. Dette gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke. Det gir RMK-inspirert off-trail smidighet og balanse men fungerer også bedre ved kjøring på hardere underlag. Høyden styres med geometri, og 43% mer vandringslengde betyr mindre slitasje. En optimalisert, lettere konstruksjon bak, gir scooteren den rette balansen.

High-Flotation 155" Belte

1,6-tommers Cobra-belte har dype "lugs" for å prestere maksimalt utenfor løypa. Mønsteret gir enorm friksjon, og stivheten sørger foroptimal ytelse..

"Coil-Over" demping bak

Designet for å flyte bedre i dyp snø samt også å prestere bra i løypa. Ved å fjerne torsjonsfjærene og å  redesigne dreiemomentarmene, har en endt med en løsning som veier mindre og presterer bedre. 

Integrert lagringsplass

Lagringplassen ble utviklet med AXYS®-plattformen, og den installeres enkelt uten verktøy. Integrert styling som passer  scooterens designlinjer. Sterkere glidelåser gir bedre sikkerhet og beskyttelse. Lagring under setet er standard på alle Voyageur® 144.

Hengerfeste

Hengerfeste gir de beste muligheter for å trekke med seg last.

Gripper Skis

Standarden i dyp snø Det dype kjøldesignet sørger for å holde kursen og bredden gjør at den flyter godt på snøen. bredt design gir flott flotasjon. "Skitoppdimper" hjelper deg ekstra du klatrer.

RydeFX® MPV dempere

RydeFX® dempere gir et godt grunnlag for kjøring og håndtering når det gjelder "boondocking".

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris 2020 Voyageur 144 Polaris 2020 Voyageur 144 Polaris 2020 Voyageur 144

Meld interesse

TOPP
Personvern