Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

AXYS® RMK® Chassis
AXYS™ RMK® leverer et hevet chassis som øker bakkeklaringen og reduserer motstanden slik at du kan flyte bedre på snøen. Dette gir bedre sidehilling-egenskaper, samt raskere og mer effektiv klatring for maks flyt i puddersnøen. Overrammen i aluminium. Høyere spindler løfter chassiset ytterligere opp over snøen.

BOGGI
Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

600 Cleanfire® motor
En kvikk og lettstartet motor med umiddelbar gassrespons. Den kalibrerer seg automatisk ved høyde- og temperaturforandringer. Cleanfire® motoren bruker imponerende lavt drivstoff forbruk i under reelle kjøreforhold. I det nye AXYS™ chassiset er motorfestene nye og enda lettere. Motoren har fått en ny veivaksel som veier hele 1,1 kg mindre og gir derfor sterkt redusert roterende masse.

Elektronisk oljepumpe
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

POLARIS® SERIES 6 BELTE MED 66 MM KAMMER
Dette belte er eksklusivt for Polaris. Series 6 med 66 mm kammer er utviklet for den ultimate opplevelsen i løssnø. Dette nye belte er lettere i vekt og gir enda bedre løft i snøen.

QuickDrive™ Low Inertia Drive System
QuickDrive Low Inertia System er designet for kjappere akselerasjon og økt manøvrering gjennom mindre roterende masse. Komplett lettvekts drivsystem, med formpressede drivhjul, lettvekts bremseskiver med RMK signert bremsekalipper. Vedlikeholdsfritt drivsystem som hverken trenger olje eller stramming. Hele systemet gir nesten 3 kg vekt reduksjon og en 21% mindre roterende masse.

Walker Evans® Piggyback
Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du tilpasser demopingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

LAV VEKT - KUN 187 KG
Polaris leverer de letteste snøscooterne på markedet. Vi har brukt mye tid og ressurser på forsterke komponentene som får hardest belastning, samt holde vekten så lav som mulig. Resultatet er en holdbar og solid løssnøscooter som kun veier 187 kg.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 PRO-RMK 155 Polaris 2019 600 PRO-RMK 155

Meld interesse

TOPP
Personvern