Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

AXYS™ chassis
AXYS™ chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren.  Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

IGX 144 understell
Ukoblet understell for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte. Det gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke samt RMK-inspirert kjøring og balanse i løssnø.

PowderTrac Hybrid fotbrett
Fotbrett med 56% åpen overflate.  Snøen renses effektivt bort og faller ned gjennom fotbrettene istedet for at snøen pakkes.  Fotbrettene er breder og har en rettere helling forover for å gjøre det mer bekvemt ved sittende kjøring og gir bedre kontroll når du står.

Lav vekt
Switchback ASSAULT med AXYS 144 plattformen er bransjeledende lettest i vekt 50/50 crossover snøscooter. Den får deg raskere opp i dyp snø og har rask akselerasjon.

600 Cleanfire® motor
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur. Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet. Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk. Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester. Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

Vindskjerming
Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.

Series 4 belte med 51 mm kammer
Løssnøbelte med høye og tynne kammer som også fungerer bra på hardpakket snø.

GRIPPER ski
Tilpasset løssnø men har også meget bra løypeegenskaper.  Brede med dyp kjøl og smalere bakdel gjør at de flyter bra i snøen og er utrolig lettstyrte.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 Switchback Assault ES 2.0 Polaris 2019 600 Switchback Assault ES 2.0

Meld interesse

TOPP
Personvern