Topbar tittel left

Topbar content left

Topbar title right

topbar content right

Informasjon

AXYS™ chassis
AXYS chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren.  Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

Rider Balanced Control
Når vi utviklet AXYS™ chassiset bestemte vi oss for å fokusere og forbedre følgende nøkkelattributter:
- Enda mer presisjon i svingene
- Enda bedre kontroll under alle kjøreforhold
- Større komfort og grep på humpete løyper
Resultatet ble altså:
- Forbedret førerposisjon
- Sentralisert vektbalanse
- Optimalisert geometri i boggien

Rider Balanced Positioning
På det nye AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plasser 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien, det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.

Active Pitch Control™
Geometrien i boggien gjør denne splitter nye snøscooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!

Redusert vekt
Gjennom utviklingen av AXYS™ chassiset var redusert vekt på hele scooteren hovedfokus for ingeniørene. Selvfølgelig uten kompromiss på holdbarhet og stivhet. Utvalgte modeller er hele 17 kg lettere enn forgjengerne.

600 Cleanfire® H.O. Motor
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur. Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet. Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk. Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester. Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

Styrekontroller
Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 Switchback XCR Polaris 2019 600 Switchback XCR

Meld interesse

TOPP
Personvern